Om os

UNIKADESIGN FRA RN DESIGN - møbler til dig, der tør vise, at du vil en anden vej!

RN Design udvikler og producerer designmøbler af høj kvalitet og med et formål: at undgå massefabrikeret kedsomhed. Vi elsker at lave møbler, og vi elsker samtidig at skubbe lidt til folks grænser.

 

RN Design blev grundlagt i 2016 af Kim Grundtvig Nielsen (tidligere medejer af VillaPrestige), og i dag er RN Design en møbelvirksomhed i fremdrift - og med mange fremtidsplaner for nye designs. Vi udvikler os kontinuerligt og følger med i trends vedrørende bolig og indretning.

 

Vi har mange års erfaring med at arbejde med håndværk og design. I dag tegner, fremstiller og håndmaler vi designmøbler til dit hjem. Det gælder såvel udendørs- som indendørsmøbler. Alt er skabt fra bunden på vores eget værksted i Nordsjælland. Vores designs er karakteriseret ved en elegant kombination af det klassiske, enkle og rustikke look. Vores møbler passer derfor godt ind i det moderne hjem. Vi maler desuden unikke vægge og malerier.

 

Det skal tages ganske bogstaveligt, når vi siger, at der kun findes ét eksemplar af dit RN Design møbel. Det bliver nemlig lavet specifikt til dig – og der bliver aldrig lavet flere!

Vi udfordrer dig, fordi vi ved, du drømmer anderledes. Hos RN Design får du dit unikke design.